CQM is onderdeel van mijn leven

24/09/2020

Dit is de week van het werkgeluk. Omdat gelukkige medewerkers beter presteren, minder vaak ziek zijn en meer betrokken zijn, besteden steeds meer organisaties aandacht aan het creëren van plezier op de werkvloer. Een mooi onderwerp en daarom publiceren we deze week een aantal interviews met CQM’ers over hoe zij geluk op het werk ervaren. Dit is deel 3: het werkgeluk van Principal Consultant Marnix.

 

In gesprek met… Marnix Zoutenbier, Principal Consultant, werkt bij CQM sinds 1998.

 

 

 

 

Wat betekent werkgeluk voor iemand die al ruim 20 jaar bij CQM werkt?

“Voor mij is er eigenlijk geen principieel onderscheid tussen werk, privé, familie, vrienden, hobby’s, etc. Dus vragen naar werkplezier is voor mij niet anders dan vragen naar plezier in mijn leven, ik kan dat niet los van elkaar zien. Ik vind het dus erg prettig dat ik daar ook bij CQM dagelijks invulling aan kan geven. Ik ervaar een grote autonomie in de keuzes die ik maak en de manier waarop ik al die aspecten van mijn leven in balans kan houden.”

 

Jij loopt (nog) altijd blij rond op CQM. Hoe komt dat toch?

“Naast de verschillende aspecten die ik al noemde, biedt CQM de mogelijkheid om mijn interesses te volgen en, nieuwsgierig als ik ben, daar steeds weer nieuwe toepassingen voor te kunnen vinden. Daarbij zijn collega’s en klanten regelmatig erg inspirerend als het gaat om nieuwe ideeën en geldt andersom dat als ik een idee heb er bijna altijd wel iemand te vinden is die zin heeft om er samen mee aan de slag te gaan. Die balans tussen samen en autonoom maakt dat CQM al meer dan 20 jaar een belangrijk onderdeel is van mijn leven."


Lees ook verhalen van andere CQM'ers in de week van het werkgeluk:Ben je ook op zoek naar werkgeluk? Houd dan onze vacaturepagina in de gaten.
Meer interessant nieuws lezen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

Drs. Marnix Zoutenbier

Drs. Marnix Zoutenbier

Principal Consultant