Nieuw bij CQM: Carien

Ambitieus, een analytische denker, onderzoekend en een teamspeler met een passie voor wiskunde en het oplossen van complexe puzzels zijn eigenschappen van mij als persoon. Mijn naam is Carien Leushuis en per januari 2019 ben ik werkzaam als Junior Consultant bij CQM.

Opleiding

Als meisje had ik al jong een passie voor alles dat met getallen en cijfertjes te maken had. Toch viel niet meteen het kwartje dat ik van wiskunde ook mijn werk zou kunnen maken. Tijdens de bachelor Economie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik aan een tweede studie Econometrie begonnen aan de Universiteit van Maastricht en heb ik een semester aan Monash University in Melbourne gestudeerd. De studies hebben mij een goede basis gegeven, al merkte ik door de jaren heen dat mijn passie voor wiskunde en statistiek pas echt tot leven komt wanneer ik deze in de praktijk toe kan passen en mensen verder kan helpen.

Mijn CQM-ervaring

Op dit moment werk ik een aantal maanden bij CQM en heb ik het erg naar mijn zin. De kleinschaligheid en persoonlijke sfeer zorgt dat je je snel op je plek voelt. Van nature heb ik een brede interesse in mensen en vakgebieden; dit past goed binnen de enorme dynamiek van de consultancy wereld. De projecten zijn afwisselend en uitdagend, ik leer iedere dag en het contact met klanten en het kunnen delen van kennis zorgt dat ik met een tevreden gevoel naar huis ga. Voor mij vertegenwoordigt CQM het beste van twee werelden. Een klein team waarin je je snel thuis voelt en tegelijk een innovatieve club met een enorme drive om een goed advies neer te leggen en op-maat dienstverlening met hoogwaardige kwaliteit aan te bieden.

Toekomst

In de komende jaren wil ik mij graag ontwikkelen in nieuwe gebieden en technieken van zowel optimalisatie, machine learning en data-science, als wel een combinatie hiervan. Ik kijk ernaar uit om mijn kwantitatieve kennis te combineren met de domeinkennis, mezelf in het kloppende hart van de organisatie te begeven, om zo te doorgronden waar de uitdagingen en kansen liggen bij klanten en cijfers te vertalen naar concrete adviezen.

 

Ook interessant:

  • Andere nieuwe collega’s bij CQM: JoniTom en Michiel
  • Ook werken bij CQM? Kijk hier voor onze vacatures 

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM?
Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Carien Leushuis MSc

Carien Leushuis MSc

Junior Consultant