Nieuw bij CQM: Michiel

28/08/2018

Mijn naam is Michiel Paus en van nature ben ik enthousiast, doelgericht, breed geïnteresseerd en houd ik van organiseren. Per 1 mei ben ik als junior data science consultant begonnen bij CQM en maak ik deel uit van een hecht team van collega’s.

 

Achtergrond

Na een bachelor Bouwkunde en een bestuursjaar bij de Netherlands-Asia Honours Summer School, ben ik – vanwege een grote nieuwsgierigheid naar nieuwe domeinen en de aanwezige wiskundige componenten hierin –Toegepaste Wiskunde gaan studeren aan de TU in Eindhoven. Vanuit mijn specialisatie in de statistiek, werkte ik graag aan diverse praktijkcases en ben ik afgestudeerd binnen ASML.

 

Mijn CQM-ervaring

De afgelopen vier maanden heb ik gevarieerde projecten uitgevoerd op R&D-afdelingen van diverse grote bedrijven. Het bijzondere aan deze omgeving is de enorme passie van de mensen om producten of processen te innoveren. Het genereren van enthousiasme bij klanten door hier vanuit een statistische en data science invalshoek een bijdrage aan te leveren geeft mij een grote voldoening. Het daarnaast krijgen van ownership bij projecten – en enkele zelfs van begin tot eind zelfstandig te mogen draaien – spreekt me erg aan.

 

Toekomst

Naast de wens om mij op inhoudelijk vlak sterk te ontwikkelen, kijk ik ernaar uit om in de nabije toekomst samen met bedrijven nieuwe uitdagingen te formuleren, waarin de verbinding van domeinkennis en data science de sleutel tot succes is!

 

Ook interessant:

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn of meld u aan en beheer hier de digitale nieuwsbrief die u van CQM wilt ontvangen.

Ir. Michiel Paus

Ir. Michiel Paus

Consultant