Over ons

Kwantitatieve methoden en een persoonlijke benadering

CQM is een strategische partner die u helpt om uw organisatie, processen, medewerkers, producten en diensten structureel op een hoger niveau te brengen. Onze aanpak mag gerust uniek worden genoemd. In de eerste plaats benaderen wij vraagstukken factbased, kwantitatief en modelmatig, zodat beslissingen vanuit een gedegen fundament kunnen worden genomen. Ons kennis- en ervaringsniveau ligt hierbij, in alle bescheidenheid, zeer hoog.

 

Uitsluitend de beste oplossing

Maar misschien nog belangrijker is dat wij niet louter rekenaars of een denktank zijn. We zijn namelijk enorm gedreven om onze klanten uitsluitend de beste oplossingen te bieden, en dat kan alleen als wij ons volledig in uw situatie verdiepen. CQM staat dan ook bekend om zijn hoge inlevingsvermogen in de opdrachtgever en de absolute drive om samen met u en uw medewerkers als één team vraagstukken aan te pakken en op te lossen. Tegelijk geeft die gezamenlijke aanpak een groot draagvlak om verbeteringen door te voeren. Daarnaast hebben we up to date kennis in eigen huis en delen we onze kennis graag met onze klanten.

 

Ervaringsdeskundigen

Deze aanpak heeft zich al 40 jaar bewezen bij uiteenlopende klanten met uiteenlopende vragen. Klanten die bovendien steeds terugkomen. Dat sterkt ons in onze overtuiging dat kwantitatieve methoden en een persoonlijke benadering echt werken. Daardoor pakken we elke nieuwe uitdaging met beide handen en heel veel enthousiasme aan.