Nacht van Eindhoven

Ga voor eeuwige roem!

De Nacht van Eindhoven: een wedstrijd over Data Science, optimalisatie en consultancy tussen studententeams van verschillende universiteiten. Gedurende de nacht wordt een aantal uitdagende opdrachten opgelost en alleen voor het beste team is de eeuwige roem van winnaar van de Nacht van Eindhoven!

Gedurende de Nacht van Eindhoven maak je kennis met praktijkproblemen van wiskundige consultancy en kun je laten zien hoe goed je thuis bent in deze materie. Je doet dit in teamverband, want consultancy is teamwork. De eisen die gesteld worden aan jou en je teamleden zijn: creativiteit, snelheid, praktisch denken, programmeren en doorzettingsvermogen.

Naast de wedstrijd biedt deelname aan de Nacht van Eindhoven je de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van CQM, want het grootste deel van het programma vindt plaats op ons kantoor. Een unieke gelegenheid om te proeven aan het werk als kwantitatieve consultant en daarbij kennis te maken met een aantal CQM-ers tijdens het diner en de brunch de volgende dag.
 

Door de coronacrisis zal in 2020 helaas geen NvE georganiseerd worden.
Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Volg facebook.com/nachtvaneindhoven voor updates.

Tom Luijten MSc

Tom Luijten MSc

Consultant