De RvC staat directie / managementteam met raad terzijde, houdt toezicht op het beleid en op de algemene gang van zaken in een organisatie. Vanwege hun expertise, netwerk en positie in het maatschappelijke veld, heeft CQM de volgende commissarissen:

 

Ir. Marco van Grinsven MBA | commissaris (voorzitter) sinds 2023
Managing Director bij BMB Bouwmaterialen

Marco heeft jarenlange ervaring binnen distributie en logistiek bij Albert Heijn, PostNL, TNT Express. Met zijn rollen in diverse directiefuncties brengt hij algemene bestuurlijke ervaring mee op verschillende vlakken zoals HR, juridisch, commercie. Bovendien is hij jarenlang in consultancy werkzaam geweest. Hij is woonachtig in de Brainport regio.

“Ik kijk ernaar uit om samen met de andere RvC-leden de juiste ondersteuning te geven aan dit mooie bedrijf met talentvolle medewerkers.”

 

Dr. Brit Meier | commissaris sinds 2023
VP R&D Chemical Analysis Division bij Thermo Fisher Scientific

Brit vervult sinds het begin van haar carrière bij Philips wereldwijde rollen waarin ze een robuust netwerk van innovators bouwt. Haar passie voor innovatie zit niet alleen in het zoeken naar nieuwe wegen en oplossingen maar juist ook in mensen ontwikkelen, door diversiteit, vrijheid en ruimte te bieden om anders te denken, voelen en daardoor te groeien. 

“Ik kijk ernaar uit om CQM verder te ontwikkelen met een relevante impact in de regio, Nederland en de wereld, door samen met de andere commissarissen goed te luisteren en samen met de CQM-medewerkers te leren.”

 

 
Drs. Arno Aarts | commissaris sinds 2017
Fiscalist en Trusted Family Business Advisor

Arno was 33 jaar betrokken - waaronder 25 jaar als vennoot - bij Wesselman Accountants | Adviseurs en was als directeur-eigenaar actief op het gebied van fiscale en financiële bedrijfsprocessen en begeleiding van bedrijfsopvolging. Hij is als bestuurslid betrokken bij Stichting Van Gogh Village Nuenen en Stichting Kunstfonds Vincent van Gogh Nuenen. Door zijn jarenlange financiële (bestuurs)ervaring, is hij deskundige op het gebied van focus, structuur en groei in ondernemerschap. 

“Ik ondersteun graag als strategisch sparringpartner het meesterschap van CQM.”