Zoek je een uitdagende afstudeerstage?

Ontdek de mogelijkheden bij CQM!

Ben jij als masterstudent op zoek naar een inspirerende afstudeer- of stageplek, dan ben je bij CQM aan het juiste adres. Van complexe vraagstukken tot innovatieve technologieën, ontdek hoe jij als student een significante impact kunt hebben op de business van grote bedrijven.

Als stagiair(e) bij CQM:

  • Pas je innovatieve technologieën toe in technische praktische contexten (Operations Research, Reinforcement Learning, Data Science, Machine Learning en meer!).

  • Kom je in een team van gespecialiseerde mensen terecht, met allen een achtergrond in Wiskunde. Veel collega's zijn gepromoveerd. Ontdek hoe jouw vaardigheden kunnen floreren in deze stimulerende omgeving.

  • Heb je direct contact met klanten en werk je aan daadwerkelijke opdrachten uit de praktijk. Leer hoe jouw werk direct bijdraagt aan tastbare resultaten.

  • Maak je deel uit van een prettige cultuur bij CQM, waar teamgeest en enthousiasme de basis vormen voor het gezamenlijk vinden van oplossingen. We hebben heel veel plezier in wat we doen!

  • Ervaar je de ondersteuning van ervaren collega's die dagelijks werken aan klantvraagstukken. Goede begeleiding bevordert jouw groei!

 
CQM heeft goede connecties met verschillende universiteiten. Wij streven continu naar verbetering en lopen voorop in het oplossen van complexe vraagstukken. We zijn daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe methodes, modellen en toekomstig talent. Daarom werken we enorm graag samen met stagiaires & studenten! Aan de andere kant laten wij aan onze kennispartners zien hoe we met state-of-the-art technieken impact kunnen maken in de praktijk. Hiervoor is een nauwe band met studenten en opleiders nodig en daar investeren we dan ook graag in!  

 

Geïnteresseerd in een stageopdracht bij CQM?

Wij hebben altijd leuke, uitdagende onderwerpen voor afstudeerstages voorhanden op het gebied van Statistiek, Optimalisatie en Data Science. CQM zoekt de beste studenten voor afstudeerstages. Ben jij een van hen? Ontdek de mogelijkheden en informeer naar jouw kansen!

Wil jij de uitdaging aangaan? Neem gerust contact op voor meer informatie. Of stuur direct je motivatiebrief, CV en cijferlijst(en) naar info@cqm.nl. Het invullen van het formulier op de website (bij open sollicatie) is ook een optie. We horen graag van je!  

 

 

Leuk om te lezen!

Geschreven door / over afstudeerders:

Arjen Vestjens
Arjen Vestjens helpt je graag verder Neem contact op