Zoek je een uitdagende en toffe afstudeer- of stageplek? Als stagiair bij CQM:

  • Werk je voor allerlei grote bedrijven met complexe vraagstukken die veel impact op hun business hebben.
  • Pas je innovatieve technologieën toe in technische praktische contexten (Operations Research, Reinforcement Learning, Data Science, Machine Learning en meer!).
  • Kom je in een team van gespecialiseerde mensen terecht, met allen een achtergrond in Wiskunde. Veel collega's zijn gepromoveerd.
  • Heb je contact met klanten en werk je aan daadwerkelijke opdrachten uit de praktijk.
  • Zal je een prettige cultuur ervaren, met een ongelofelijke teamgeest en enorm enthousiasme om samen tot een oplossing te komen. We hebben heel veel plezier in wat we doen!
  • Word je goed begeleid door een collega die op dagelijkse basis voor de klant van jouw vraagstuk werkt.

 
CQM heeft goede connecties met diverse hoge scholen en universiteiten. Wij streven continu naar verbetering en lopen voorop in het oplossen van complexe vraagstukken. We zijn daarom altijd nieuwsgierig naar nieuwe methodes, modellen en toekomstig talent. Daarom werken we enorm graag samen met stagiaires & studenten! Aan de andere kant laten wij aan onze kennispartners zien hoe we met state-of-the-art technieken impact kunnen maken in de praktijk. Hiervoor is een nauwe band met studenten en opleiders nodig en daar investeren we dan ook graag in!  

Geinteresseerd in een stage-opdracht bij CQM?

Wij hebben altijd leuke, uitdagende onderwerpen voor afstudeerstages voorhanden op het gebied van Statistiek, Optimalisatie en Data Science. Maar eerlijk is eerlijk: we zoeken daarvoor wél de beste studenten! Voel jij je aangesproken? Informeer dan naar de mogelijkheden via - of stuur direct je motivatiebrief, CV en cijferlijst(en) naar - info@cqm.nl. Het formulier hier invullen (bij open sollicatie) kan ook. We horen graag van je!  

 

 

Leuk om te lezen!

Geschreven door / over afstudeerders:

Arjen Vestjens
Arjen Vestjens helpt je graag verder Neem contact op