08/03/2019


Dit jaar organiseert CQM weer een Nacht van Eindhoven (NvE). Het is alweer de 12e editie van de jaarlijkse wedstrijd tussen studententeams van verschillende universiteiten op het gebied van Data Science, optimalisatie en consultancy. Gedurende de nacht wordt een aantal uitdagende opdrachten opgelost en voor het beste team is naast eeuwige roem ook een leuk geldbedrag te winnen! 

Tijdens de wedstrijd maken de studenten kennis met het werk van een wiskundige consultant door een viertal vraagstukken op te lossen, geïnspireerd op de dagelijkse werkzaamheden van CQM. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om je individueel in te schrijven. Dus ook als je alleen of met z’n tweeën bent -en geen volledig, driekoppig team hebt- kun je meedoen. De organisatie bekijkt of er aansluiting met anderen mogelijk is en stelt dan teams van drie samen.

Daarnaast reikt de organisatie dit jaar niet alleen voor de eerste en tweede plaats een prijs uit, maar is er ook voor de derde plek een cheque te (w)innen! 

Alle reden dus om mee te doen! Tenminste, als je beschikt over: creativiteit, inventiviteit, snelheid, praktisch denken, programmeerskills en een behoorlijke portie doorzettingsvermogen... 

Kijk voor meer informatie op: www.nachtvaneindhoven.nl of www.facebook.com/nachtvaneindhoven

Joni Driessen
Joni Driessen helpt je graag verder Neem contact op