CQM Masterclass 2018 met Bas Haring

Traditiegetrouw organiseerde CQM de derde dinsdag van november de CQM Masterclass voor genodigde klanten. Als dank voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

Ook dit jaar hadden we een inspirerende gastspreker: Bas Haring. Hoogleraar publiek begrip van wetenschap aan de Universiteit Leiden en auteur van meerdere boeken waarvoor hij verschillende prijzen ontving waaronder de Duidelijke Taalprijs.

Bas nam ons op een luchtige en bevattelijke manier mee in onze twijfel. Dit deed hij door openlijk te twijfelen over enkele uitgangspunten van CQM: Misschien is het helemaal niet belangrijk om resultaten te halen; hoef je dat al helemaal niet samen te doen; horen klanten niet centraal te staan; en hoef je ook niet precies te weten hoe het zit. Het doel: "ont-ernstigen", het zware wat lichter maken. Aan de andere kant heeft hij ons ook het serieuze in het schijnbaar lichte, alledaagse laten zien. De meer dan honderd aanwezigen hebben weer veel mogen leren en, te horen aan de enthousiaste gesprekken, zich ook erg vermaakt. Wij vonden het in ieder geval een zeer prettig en waardevol samenzijn!

 

Dr.ir. Arjen Vestjens

Dr.ir. Arjen Vestjens

Managing Partner