20/05/2020


Maar volgend jaar is de Nacht van Eindhoven terug!

Dit jaar zou alweer de 13e editie van de Nacht van Eindhoven (NvE) plaatsvinden. Maar helaas, deze bloedstollende strijd onder ‘onze’ studenten is toch echt een evenement in een kantooromgeving en dat is in deze coronacrisistijd een beetje lastig... 13 is een ongeluksgetal toch ;-) Maar niet getreurd, want daar houden we niet van. Volgend jaar gaan we gewoon weer sky high rocken als raketgeleerden! Geen idee waar we het over hebben of juist erg benieuwd naar meer informatie? We zetten het een en ander voor je op een rij!

 

Wat houdt de Nacht van Eindhoven in?

De NvE is een wedstrijd tussen masterstudenten van verschillende universiteiten met opgaven op het gebied van Data Science, optimalisatie en een vleugje consultancy. Je werkt aan echte cases uit de praktijk en moet binnen een nacht met de beste oplossing komen! De winnaar (en tweede én derde plek) gaat met een mooie geldprijs naar huis.
Meer weten? Check www.nachtvaneindhoven.nl.

 

Wall of fame

Als je de NvE wint, kom je uiteraard in onze Wall of Fame terecht. Benieuwd wie er al hangen vanaf 2006? Je ziet het hier!

 

Volgend jaar meedoen?

Wil je in 2021 meedoen aan dé Nacht van Eindhoven? Zoals we zeiden: dan gaan we er weer voor! Meestal vindt de NvE rond mei/juni plaats. Stuur bij interesse een e-mail naar nachtvaneindhoven@cqm.nl of neem telefonisch contact op met Arno van den Eijnden, Tom Luijten of Joni Driessen (040 750 23 23).

Op de NvE Facebook-pagina vind je nog veel meer foto's, video’s en leuke verslagen.

We zien je graag volgend jaar!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Tom Luijten
Tom Luijten helpt je graag verder Neem contact op