22/06/2023


Begin juni vond de eerste CQM eXperience neXt plaats. Tijdens de ‘reguliere’ CQM eXperience komen medewerkers die al enkele jaren in dienst zijn onder leiding van meer ervaren medewerkers samen om kennis en ervaring (over de CQM-cultuur, onze werkwijze, etc.) uit te wisselen. De CQM eXperience neXt is ontwikkeld vanuit hetzelfde principe, alleen dan neXt level. Twee dagen waarin een groep senior adviseurs mét elkaar en ván elkaar leren hoe we bij CQM (nog beter) consultancy doen. De focus ligt daarbij echt op het adviesstuk (i.p.v. vakontwikkeling, projectleiderschap en commercie, want daar hebben we al andere interne cursussen voor). 

Op een landgoed vlakbij Eindhoven werden Jannet, Jacob Jan, Pleuni, Wieke, Jan Willem en Geert ontvangen door organisatoren Lieneke en Jeroen. Voor een tweedaags gevarieerd programma waarbij eenieder één of meerdere programmaonderdelen heeft verzorgd. Daarnaast heeft Arjan van Moorsel 1.5 uur van het programma verzorgd door ons een kijkje in de keuken van M3 Consultancy te geven. Het was erg inspirerend om te zien hoe zij dingen aanpakken en tegen bepaalde zaken aankijken. 

Ook Bert Schriever is een uurtje ingevlogen. Hij hield een bevlogen uiteenzetting over de eigenschappen van effectief leiderschap. We zijn erg dankbaar dat we nog steeds mogen leren van zijn jarenlange ervaring op het gebied van en visie op persoonlijk leiderschap.

Het waren twee intensieve dagen met veel interactie en ook lekker eten. Deelnemers gaven aan dat “het een cadeautje was om mee te mogen doen”. Je leert elkaar weer beter kennen en voortaan nog beter te vinden. Het is een inspirerende manier om te verdiepen. Het in tweetallen voorbereiden van de verschillende programmaonderdelen werd al als heel leerzaam en leuk ervaren. “Ook als je al jaren binnen hetzelfde bedrijf werkt, kun je nog steeds van elkaar leren doordat ieder zijn eigen invalshoek heeft”.

Gezien het grote succes van de eerste editie krijgt deze volgend jaar een vervolg. Een nieuwe groep senior adviseurs staat al te trappelen om dan deel te nemen aan de CQM eXperience neXt.

         

 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

 

Lieneke van Boxel
Lieneke van Boxel helpt je graag verder Neem contact op