Is Data Science a game changer for Operations Research?

09/01/2018

CQM op 18 januari keynote speaker op seminar NGB/LNMB


Het Nederlands Genootschap Besliskunde (NGB) en het Landelijk Netwerk Mathematische Besliskunde (LNMB) organiseren elk jaar samen een seminar om junior en senior operations researchers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Operations Research (OR): “Back to school, learn about the latest developments in Operations Research". Inmiddels hebben meer dan 250 deelnemers zich aangemeld voor het seminar dat dit jaar als thema heeft: “Is Data Science a game changer for Operations Research?”


Verschillende sprekers (uit de academische wereld én het bedrijfsleven) zullen die dag hun licht laten schijnen over de invloed van data science op het gebied van OR. Arjen Vestjens, managing partner bij CQM, verzorgt een lezing getiteld: Award winning Data Science and Optimization in the Agro & Food sector. Hij vertelt hierin over klantprojecten waarin we data science hebben toegepast en waarvoor CQM afgelopen jaar zelfs de Hendrik Lorentz prijs in ontvangst nam; een prestigeprijs bedoeld voor een organisatie uit het bedrijfsleven of overheid die op een onderscheidende en innovatieve manier data science hebben toepast. 

Behalve Arjen staan ook andere zeer gerenommeerde sprekers op de agenda, zoals Emile Aarts, Alexander Rinnooy Kan en Dimitris Bertsimas. Voor het volledige programma en meer informatie verwijzen we naar de conferentiewebsite


Meer weten over data science of bent u op zoek naar een ervaren spreker met visie en uitgebreide praktijkkennis op het gebied van data science?

Neem dan even contact met ons op, we ontmoeten u graag!

 

 

Dr. ir. Arjen Vestjens

Dr. ir. Arjen Vestjens

Managing Partner