Jarig CQM in de spotlights tijdens GLOW 2019

07/11/2019

Veertig jaar geleden, op 1 december 1979, werd CQM opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de Brainport regio. Hét Data Science bureau van Nederland, met veertig jaar ervaring en de beste consultants in dienst. En we zijn dus bijna jarig!
Dat verdient een plekje in de spotlights, moet de organisatie van GLOW gedacht hebben. Want van 9 tot en met 16 november schittert CQM (nou ja, ons gebouw dan) tijdens het internationaal bekende lichtfestival in het project ‘Diving into the sea of colors’.

 

GLOW Eindhoven 2019

GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in Eindhoven dat ieder jaar in november plaatsvindt. Dit jaar voor de 14e keer. Het evenement startte in 2006 met 45.000 bezoekers en groeide door naar een recordaantal van ruim 750.000 bezoekers in 2018. De lichtkunstprojecten in de openbare ruimte van Eindhoven van zo’n 35 gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland, zijn via een wandelroute aan elkaar verbonden.

Het thema van 2019 is Living Colors. Het kunstproject ‘Diving into the sea of colors’ is verspreid over drie locaties langs de GLOW-route, waaronder het kantoorgebouw van CQM aan de Willemstraat. Het is een overmaatse, toegankelijke en ervaarbare kleurenwereld. Het lichtspektakel is ontworpen door kunstenaar Daniel Margraf, actief in zowel de digitale als de klassieke, analoge lichtkunst. Hij probeert met zijn werk een ruimte te creëren waarin mensen zichzelf kunnen onderdompelen terwijl ze ontspannen, rust vinden en op ontdekkingstocht gaan. Vertrouwde plekken in een compleet nieuw licht zien...

 

CQM040

Met GLOW wordt de van oudsher sterke band met de Lichtstad Eindhoven geaccentueerd. Inmiddels is Eindhoven ook de stad van Technologie, Design en Kennis, en vooral de combinatie daarvan. Niet vreemd dus dat CQM in Eindhoven is ontstaan én gebleven. Wij horen in de Brainport regio, voelen ons hier thuis. Wij worden er gelukkig van als we onze klanten met de nieuwste Data Science technieken kunnen helpen voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie. Met exceptionele wiskundige expertise geven wij inzicht. Met onafhankelijk en helder advies over de beste aanpak, komen we sámen met de klant tot de beste, praktisch toepasbare oplossing. Door ons presteert de klant beter. Al 40 jaar. Vanuit 040. En daar zijn we best een beetje trots op. Daarom zult u komend jubileumjaar #CQM040 nog vaak voorbij zien komen!

 

Fotocredit: gloweindhoven.nl

Dr. ir. Arjen Vestjens

Dr. ir. Arjen Vestjens

Managing Partner