01/06/2023


Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) zijn twee nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen (RvC) van CQM benoemd: Brit Meier (VP R&D Chemical Analysis Division bij Thermo Fisher Scientific) en Marco van Grinsven (Managing Director bij BMB Bouwmaterialen). Zij volgen Peter van Laarhoven en Sikko Wittermans op, wiens zittingstermijnen dit jaar afliepen.

 

Welkom: Brit Meier en Marco van Grinsven 

Voor de aandeelhouders van CQM is een evenwichtige samenstelling van de RvC (met betrekking tot geslacht, leeftijd, ervaring en achtergrond) belangrijk. In de zorgvuldig opgestelde profielschets voor de benoeming van twee nieuwe commissarissen werd specifieke deskundigheid en ervaring op het gebied van logistiek en distributie, en op het gebied van innovatie, research en development gevraagd. Net als binding met de Brainport regio en voldoende bestuurlijke ervaring. Arjen Vestjens, Managing Director CQM: “Daarom zijn wij verheugd dat Brit Meier en Marco van Grinsven als lid toetreden tot onze Raad van Commissarissen. Deze toevoeging bevestigt de steun in de strategie van het management van CQM en is vanwege hun expertise, netwerk en positie in het maatschappelijke veld, een waardevolle aanvulling voor onze RvC.”

V.l.n.r.: Marco van Grinsven, Brit Meier, Arno Aarts


Bedankt: Peter van Laarhoven en Sikko Wittermans

Hij vervolgt: “Wij zijn uiteraard dankbaar voor de jarenlange inzet van Peter van Laarhoven en Sikko Wittermans, die na respectievelijk 5 en 4 volledige termijnen het stokje overdragen. We hebben hier tijdens de AvA natuurlijk bij stil gestaan. Voortaan zullen de nieuwe leden, samen met zittend commissaris Arno Aarts, directie en MT met raad terzijde te staan. En we zijn het er allemaal over eens; een vernieuwde Raad van Commissarissen, met voldoende diversiteit, maakt innovatie en groei mogelijk. En dat past perfect bij de ambitie van onze klanten (als ASML, VION, Vanderlande, AH, Prorail, NS, Philips) én van CQM!”

 

Lees hier de profielen van onze vernieuwde Raad van Commissarissen.

 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

 

 

Arjen Vestjens
Arjen Vestjens helpt je graag verder Neem contact op