19/04/2022


Yes, we mogen weer! En we hebben wat in te halen: NvE, Masterclass en CQM-reünie opnieuw ingepland.

1 december 2019 bestond CQM 40-jaar. We hadden een kroonjaar vol feestelijkheden gepland om dit te vieren. Maar een zekere pandemie gooide roet in het eten… We beloofden dat uitstel geen afstel zou zijn. En gelukkig kunnen we die belofte nu eindelijk inlossen. Met veel plezier hebben we de Nacht van Eindhoven (NvE), de CQM Masterclass en de reünie opnieuw in de agenda’s gezet! 

 

Nacht van Eindhoven

Na twee jaar afwezigheid is het weer mogelijk de Nacht van Eindhoven (een competitie tussen studenten die een aantal uitdagende opdrachten uit de CQM-praktijk zullen oplossen) te organiseren. Deze bloedstollende strijd zal op ons kantoor plaatsvinden in de nacht van 19 op 20 mei. Meer informatie vind je op www.nachtvaneindhoven.nl.   

 

CQM Masterclass

Ook de CQM Masterclass moest tot nader order worden uitgesteld. Tijdens dit relatie-evenement staat naast een inspirerende gastspreker ook de ongedwongen sfeer met informele nazit centraal. Verbinding… Voor onze relaties én voor ons van grote waarde. En ook al hebben we dat digitaal heel knap volgehouden, we zijn ontzettend blij dat het nu ook weer veilig en verantwoord in fysieke vorm kan. We verheugen ons dan ook enorm om iedereen eind mei weer te mogen ontvangen. 

 

Reünie

Op de langste dag van het jaar ontmoeten huidige medewerkers en oud-collega’s elkaar tijdens de feestelijke CQM-reünie. In de vroege avond van 21 juni zullen we met wel 150 (oud-)CQM-ers alsnog proosten op ons 40-jarige bestaan. Onder het genot van een hapje en een drankje halen we herinneringen op en zullen we nieuwe maken. Dankbaar dat het kán!

Kortom: heel veel fijne ontmoetingen op de planning, wij hebben er zin in!

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

 

Fotocredit: Pixabay.
Arjen Vestjens
Arjen Vestjens helpt je graag verder Neem contact op