31/03/2022


De Master Industrial and Applied Mathematics (IAM) van de TU/e is door INFORMS (de grootste associatie voor besluitvormings- en datawetenschappen) geselecteerd als een van de drie finalisten voor de 2022 UPS George D. Smith Prize. TU/e en CQM zijn als kennispartners al lange tijd aan elkaar verbonden en die band wordt door deze nominatie nog eens bevestigd. Het is dan ook ‘onze’ Anke die morgen naar Houston, Texas afreist voor de presentatie van de TU/e aan de jury op de 2022 INFORMS Business Analytics Conference. 


Testimonials

De George D. Smith-prijs is gericht op het versterken van de banden tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. De prijs wordt toegekend aan onderwijsinstellingen voor een doeltreffende en innovatieve opleiding van jonge beoefenaars van Operations Research. 


CQM heeft twee testimonials opgenomen die de masteropleiding IAM tijdens de 2022 INFORMS Business Analytics Conference zal gebruiken in haar presentatie aan de jury. In het ene fragment vertelt Junior Consultant Anke over haar ervaringen als student, stagiaire en uiteindelijk afgestudeerde professional. Het andere fragment is van Managing Partner Arjen die uitlegt waarom de samenwerking met de TU/e voor CQM en onze klanten zo belangrijk is en ook prettig verloopt.

Bekijk de video's hier:

 


Succes!

De winnaar wordt tijdens het Edelman Gala op 4 april bekend gemaakt.
Wij wensen de TU/e, Anke en andere (oud-)studenten natuurlijk heel veel succes in Houston. Wat ons betreft zijn jullie al winnaars!

 

Update: de winnaar is inmiddels bekend, TU/e en CQM hebben de prijs gewonnen! #trots
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op 
LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

 

Fotocredit: Pexels.
Arjen Vestjens
Arjen Vestjens helpt je graag verder Neem contact op