14/12/2021


Nieuw 5-koppig MT, uittredende leden blijven aan als consultant

MT-leden Bert Schriever en Jan van Doremalen zullen op 1 januari 2022 het stokje doorgeven aan de nieuwe generatie. Beiden blijven als Senior Principal Consultant verbonden aan CQM. De toetredende partners, allemaal uit eigen geleding, zijn: Jannet van Zante, Monique van den Broek en Peter Stehouwer. Samen met zittende leden Arjen Vestjens en Peter Hulsen vormen zij het nieuwe Management Team van CQM. 

 

Bert Schriever en Jan van Doremalen traden in resp. 1985 en 1986 als consultant in dienst bij het Centre for Quantitative Methods, destijds een stafafdeling van Philips. Jan was betrokken bij de verzelfstandiging van CQM in 1993 en werd partner en MT-lid. Bert trad in 2005 toe tot het Management Team. In die rol zijn ze jarenlang medeverantwoordelijk voor het beleid en de groei van CQM. “We zijn blij dat de expertise, ervaring en het enorme netwerk van Jan en Bert door hun aanblijven voor CQM behouden blijven”, geeft Managing Partner Arjen Vestjens aan. “We mogen dit jaar dan wel de officiële AOW-leeftijd hebben bereikt, we vinden ons vak veel te leuk en interessant om al te stoppen met werken”, reageert Bert Schriever. Jan van Doremalen vult aan: “Maar dit was wel een mooie aanleiding om het stokje voor de managementtaken over te dragen aan een jongere generatie. Dat is niet alleen goed voor ons maar ook voor CQM.”

 

Hechte club goede mensen

De toetredende MT-leden zijn allemaal CQM-ers. Arjen: “Het zou niet bij CQM passen om hiervoor iemand van ‘buiten’ te halen. We zijn een hechte club met hele goede mensen, die niet alleen een gezamenlijke passie voor het vak hebben maar ook de zaak een warm hart toedragen.” “We zijn ook allemaal eigenaar van CQM”, voegt Peter Hulsen toe. 60% van de aandelen is in handen van het Management Team, de overige 40% wordt beheerd door een vereniging waar alle medewerkers lid van zijn. “Die constructie maakt CQM uniek. Gelukkig gaat het heel goed met CQM. Meer dan 40 jaar praktische toepassing van Data Sciene levert een indrukwekkende klantenlijst en inmiddels duizenden mooie projecten op.”

 

Succesvol

“Een heel fijn uitgangspunt om toe te treden tot het MT”, aldus Jannet van Zante. “CQM bestaat uit vaardige en talentvolle medewerkers die met hun expertise, nieuwsgierigheid en passie de meest complexe vraagstukken oplossen. Wij werken met heel veel plezier voor onze klanten in de toepassingsgebieden logistiek (supply chain, warehousing, productie, transport) en innovatie (product- en procesontwikkeling in R&D-omgevingen).” “CQM loopt voorop als het gaat om het praktisch toepassen van Data Science. The winning team, wie wil daar nu geen coach van zijn?!” vult Monique van den Broek enthousiast aan. Peter Stehouwer is het met hen eens: “We hebben er enorm veel zin in om samen met onze teams, businesspartners en opdrachtgevers nóg 40 jaar de nieuwste Data Science modellen en methodes toe te passen om onze klanten goed advies en de beste oplossing te bieden en hun organisatie zo écht vooruit te helpen.”

 

Op de foto (v.l.n.r.): Peter Stehouwer, Peter Hulsen, Jannet van Zante, Arjen Vestjens, Monique van den Broek.

 

Wil je ook in 2022 op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief 

Arjen Vestjens
Arjen Vestjens helpt je graag verder Neem contact op