Workshop: leer alles over Data Science binnen Agro & Food

18/09/2019

Workshop Data Science
Voor professionals in de Feed & Food

Altijd al alles willen weten op het gebied van Data Science? En dan met name binnen de agro- en foodsector? Nu is je kans!

Op 18 december 2019 bundelt CQM haar krachten met de Agri Food Academy en leer je in 1 dag alle ins en outs op het gebied van Data Science. 

We brengen je de laatste trends en ontwikkelingen, geven concrete praktijkvoorbeelden en zorgen ervoor dat je met Data Science binnen je eigen organisatie aan de slag kunt. Je leert Data Science-projecten herkennen en door te vertalen naar concrete bedrijfsdoelstellingen. Ook andere terminologie als Machine Learning, Operations Research, optimalisatie en statistics komen aan bod. 

Daarnaast is deze workshop ook gewoon fun: je speelt de Machine Learning Game en ervaart zelf wat complexe algoritmes doen. Met de Sales Game kom je er juist achter waarom je intuïtie je af en toe in de steek laat bij het nemen van beslissingen en waardoor dat komt. Om dit vervolgens een volgende keer te voorkomen uiteraard. Kortom: een dag vol nieuwe inzichten en ervaringen!

Wil jij er ook bij zijn? Lees hier meer over de training of meld je direct aan.

 

Meer informatie over de maatwerk trainingen van CQM?

Bekijk ze allemaal hier!

Of neem contact op met onze ervaring Advanced Analytics & Data Science trainers, zoals Monique of Marnix.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Drs. Marnix Zoutenbier MTD CIRM

Drs. Marnix Zoutenbier MTD CIRM

Principal Consultant