CQM wint aanbesteding NS: langdurige samenwerking

Een pitch bij de prachtige organisatie NS winnen, wie wil dat nou niet? Wij in ieder geval wel en vanuit de ruim 25 partijen hebben wij – samen met twee anderen – de aanbesteding gewonnen. Hoe tof is dat!

 

Op naar vele mooie projecten

Voor de komende jaren zijn wij gekozen als één van de drie partijen op het gebied van Data Science en Advanced Analytics om bij NS projecten te mogen doen. De reden dat we de aanbesteding hebben gewonnen komt volgens NS door ‘de prettige manier van samenwerken’ en ‘jullie kennis & ervaring om tot praktisch toepasbare oplossingen voor NS te komen’. “Voor ons een mooie manier om bevestigd te krijgen dat NS ook tevreden is over de manier waarop we de afgelopen 20 jaar samengewerkt hebben”, aldus projectleider en Principal Consultant Marnix Zoutenbier. Geweldig leuk om via deze gewonnen pitch de komende jaren vanuit ons vakgebied te mogen blijven werken aan maatschappelijk relevante vragen. Wij kijken hiernaar uit en zijn trots op deze samenwerking!

 

Blik naar het verleden

We hebben al veel projecten samen met NS mogen uitvoeren. Zo zijn we betrokken geweest bij het verbeteren van de klanttevredenheid door de reizigersvoorspellingen te optimaliseren, hebben we de effecten van tariefwijzigingen op de drukte in de treinen bepaald en zijn we aan de slag gegaan met het verbeteren van abonnementen en spitstrajecten. Gelukkig gaan er nog vele mooie vraagstukken volgen.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marnix Zoutenbier. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.


Fotocredit: Pexels

Drs. Marnix Zoutenbier

Drs. Marnix Zoutenbier

Principal Consultant