18/03/2016


Donderdag 10 maart organiseerde CQM samen met ProRail en NS/NedTrain voor de vierde keer een minisymposium. Een inmiddels tweejaarlijkse traditie om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen. Op het programma stonden een aantal inhoudelijke presentaties, gegeven door sprekers van ProRail of Nedtrain met een CQM-er:

1) Stroomafnemers, Nederlands beste plekken voor een bewakingssysteem
2) Big data in de onderhoudspraktijk
3) Infrabeschikbaarheid

Het inhoudelijke gedeelte werd afgesloten met een paneldiscussie over de toekomst van het spoor. In de pauze en na afloop was er volop gelegenheid om informeel met elkaar van gedachten te wissel en te netwerken. 

Het was wederom mooi en inspirerend om het minisymposium te organiseren en we kijken terug op een plezierige en interactieve middag. Ook onze gasten waarderen het minisymposium, zo bleek uit de positieve feedback tijdens en na het evenement. De anonieme enquête achteraf gaf deze waardering weer. Meer dan 90% van de respondenten gaf aan ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ te zijn over het minisymposium. Op de vraag of ze een volgende keer weer zouden komenantwoordde 95% met ‘Jazeker’.

Jannet van Zante
Jannet van Zante helpt je graag verder Neem contact op