Nieuw bij CQM: Bart Verberne

Ik, Bart Verberne, werk sinds maart 2019 bij CQM. In december 2018 ben ik afgestudeerd aan de TU/e, waar ik mijn master Computer Science and Engineering (CSE) heb gedaan met een focus op software science en computer graphics. Daarvoor heb ik mijn bachelor CSE ook aan de TU/e gedaan.

In de enkele maanden dat ik hier nu werk heb ik een goed beeld opgedaan van CQM. De werkomgeving is zeer prettig door goede interne communicatie en bereidheid van mensen om mee te denken. In mijn werk ben ik graag bezig met het oplossen van complexe problemen. Hierbij ben ik altijd op zoek naar een praktische oplossing en herkenning bij een klant: een effectief resultaat staat centraal.

Zoals genoemd is computer graphics een focus geweest in mijn master. Daardoor ben ik data visualisatie gaan zien als een belangrijke manier om mensen mee te nemen in een project. Het helpt bij zowel interpretatie als communicatie tijdens het proces, maar ook in een oplossing waar klanten na het project mee werken.

Ik zie mijzelf nog vele jaren werken bij CQM. De grote variatie aan projecten maakt het een heel interessant bedrijf om te werken. Ten eerste door de afwisseling in werk en ten tweede door de mogelijkheid mezelf te blijven ontwikkelen in de richtingen die mij boeien zoals optimalisatie, data visualisatie en algoritmiek in het algemeen.

 

Ook interessant

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn of meld u aan en beheer hier de digitale nieuwsbrief die u van CQM wilt ontvangen.

Bart Verberne MSc

Bart Verberne MSc

Junior Consultant