Strategische zetten op zaterdag

03/12/2018

Elk jaar organiseert een aantal nieuwe CQM-ers, geheel vrijwillig, het bedrijfsuitje voor alle collega’s en partners. De invulling van de CQM-dag wordt traditiegetrouw tot het laatste moment geheimgehouden. Dit jaar bleek de altijd gezellige dag zich in de binnenstad van Den Bosch af te spelen. Het was wederom een groot succes!

 

 

Na de uitleg van het Levend Monopoly spel verspreidden de gevormde groepen zich al snel door Den Bosch. Iedere groep had het doel om het banksaldo tot grote hoogte te laten stijgen door een zo breed mogelijk imperium van Bossche straten te verzamelen. Met veel enthousiasme en dynamiek werden historische feiten opgelost, bijzondere locaties in de stad gefotografeerd en werden omstanders betrokken in het spel o.a. bij het zingen van een lied van Guus Meeuwis.

 

Tijdens de aansluitende borrel en het diner werd er nog lang nagepraat over de gemaakte strategische keuzes en bijzondere momenten die zich voordeden tijdens het spel. Bovendien reikte Arjen de jaarlijkse Jaap Praagman trofee – een award voor de meest sportieve en bijzondere reeks van acties tijdens deze dag – uit aan CQM-er Jan Willem Bikker. Waarom precies, dat moet je hem zelf maar vragen!

 

CQM is een bijzonder bedrijf. Collegialiteit en kennis delen, maar vooral ook plezier hebben in wat je doet, is voor iedereen belangrijk. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Check de vacatures en/of neem contact op met Arjen Vestjens.
 

Ook leuk om te lezen:

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons op LinkedIn of meld u aan en beheer hier de mailing die u van CQM wilt ontvangen.

Ir. Michiel Paus

Ir. Michiel Paus

Consultant