10-11 november: Succesformules in de logistiek

7/9/2015

Op 10 en 11 november 2015 verzorgt CQM een seminar op de beurs ICT & Logistiek

De beurs (van 10 t/m 13 november 2015 in de Jaarbeurs Utrecht) biedt een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Ruim 100 exposanten en tal van experts zorgen in deze 4 dagen voor inspiratie, innovatie en kennisoverdracht. Het hoofdthema in 2015 is Smart Logistics en een van de subthema's is Business Intelligence & Analytics. Een onderwerp waar CQM natuurlijk graag een inhoudelijk bijdrage aan wil leveren!

Daarom presenteert Peter Hulsen op 10 en 11 november (beide dagen om 11.15 uur in zaal 2) de visie van CQM op innovatie in de logistiek:

"Wat kun je leren van de Uber's en Airbnb's van deze wereld? Hoe werkt innovatie in de praktijk? Welke rol speelt wiskunde in dit proces? Peter Hulsen, partner bij CQM en expert op het gebied van logistieke planning, presenteert zijn ideeën over innovatie in de logistiek. Volgens hem is de weg belangrijker dan het doel en levert wiskunde een belangrijke bijdrage aan die reis. Een inspirerende sessie, inclusief praktische handvatten, die u absoluut niet wilt missen!"

Deelnemen?
Bezoek aan de beurs is gratis via onderstaande banner.
En hier kunt u zich aanmelden voor de verschillende seminars.

 

Ir. Peter Hulsen

Ir. Peter Hulsen

Partner