6 maart: workshop Data Science binnen de Agri & Food

Wil jij ook alle ins & outs weten op het gebied van Data Science in de Agri & Food? Vind je het daarnaast leuk om spelenderwijs meer te leren over Machine Learning? En ben je benieuwd naar praktijktoepassingen van Data Science binnen de agri- en foodsector? Meld je dan aan voor de eendaagse workshop ‘Data Science binnen de Agri & Food’ op 6 maart 2020.


Krachten bundelen met de Agri Food Academy

De Agri Food Academy organiseert en adviseert in op maat gemaakte trainingen en daarom bundelt zij voor deze workshop opnieuw de krachten met CQM. Op 18 december 2019 vond al een in-company training Data Science op de Academy plaats. Marnix Zoutenbier en Monique van den Broek verzorgden vanuit CQM deze training. De volgende workshop is gepland op 6 maart 2020! In 1 dag leer je alle ins en outs op het gebied van Data Science: van de laatste ontwikkelingen tot praktijkvoorbeelden. We zorgen ervoor dat je met Data Science binnen je eigen organisatie aan de slag kan.Evaluatie in-companytraining

De training van 18 december is ontzettend goed ontvangen door de 14 deelnemers. De groep – een team van diverse specialisten uit bedrijfsleven en overheid binnen een project van de Stichting Mestafzetcontrole – heeft veel geleerd op het gebied van Data Science en kwam tot de conclusie: “Bewustwording rondom data is het allerbelangrijkste. Data is waardeloos zonder de juiste interpretatie”. En daar sluiten we ons volledig bij aan!

Uit de 12 beoordelingen scoort CQM een ruime 9. Het meest gewaardeerde onderdeel van de workshop was het spelelement. Op 6 maart ga je tevens aan de slag met de Machine Learning Game. Zo ervaar je zelf wat complexe algoritmes doen. Ook het tonen van concrete projectvoorbeelden van toepassingen van Data Science en het gezamenlijk oefenen van Data Science in de praktijk worden als positieve aspecten door de deelnemers benoemd. Kortom: een leuke, leerzame, theoretische én praktische training die je niet wilt missen!
 

Wil jij er 6 maart ook bij zijn? Lees hier meer over de training of meld je direct aan.
 

 

Meer informatie over de maatwerktrainingen van CQM?

We geven incompany trainingen, open inschrijving trainingen en uitgebreide trainingen. Afhankelijk van je vraag, de duur en inhoud. Bekijk ze allemaal hier!
 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Note: This training for the Agri Food Academy is in Dutch. The CQM customized trainings are mostly in English. Visit our training landingpage or contact Bert Schriever for more information.

Drs. Marnix Zoutenbier

Drs. Marnix Zoutenbier

Principal Consultant