13/08/2019


Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn werkt CQM samen met een aantal gerenommeerde partners. Eén daarvan is AIMMS; een innovatief technologiebedrijf dat een uniek prescriptive analytics, modelleer en optimalisatieplatform biedt. Bedrijven gebruiken deze optimalisatie apps om strategische en dagelijkse operationele uitdagingen te ondersteunen via één platform.

AIMMS werkt met een wereldwijd ecosysteem van consulting bedrijven en resellers om krachtige optimalisatieoplossingen aan klanten te leveren. Voor een Partner Spotlight-serie werd Jacob Jan Paulus geïnterviewd over de jarenlange samenwerking met CQM.

Het is een leuk verhaal om te lezen. Jacob Jan vertelt onder meer over hoe de relatie zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Hij noemt voor verschillende bedrijfsscenario’s voorbeelden van AIMMS-projecten die hij doorlopen heeft, zoals AgroEnergy en Fujifilm. Hij vertelt over de grootste uitdagingen bij het overhandigen of implementeren van oplossingen en sluit af met een advies voor OR-consultants die net een op AIMMS gebaseerd project starten.

Klik op deze link om het interview te lezen.

Of neem rechtstreeks contact op met Jacob Jan als u zijn ervaringen van hem zelf wilt horen!

 

Ook interessant om te lezen:

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Fotocredit: Pixabay/clker-free-vector-images en /zzzvector

Jacob Jan Paulus
Jacob Jan Paulus helpt je graag verder Neem contact op