CQM deelt Deep Learning success story tijdens workshop voor servicelogistiek managers

Woensdag 17 januari organiseert TU/e in naam van het NWO-TOP project “Service Logistics of Advanced Capital Goods" de workshop: Practice-Based Research in Service Logistics: Succes Stories on Realized Impact. De workshop is voornamelijk gericht op managers van servicelogistiek en servicelogistiek specialisten uit de industrie. Het is onderdeel van het jaarprogramma van het Service Logistics Forum. CQM is een van de genodigde sprekers.

Servicelogistiek is een van de onderzoekslijnen binnen de logistieksector in Nederland. Er zijn al veel gezamenlijke onderzoeksprojecten uitgevoerd en veel ideeën onderzocht. Sommige van deze ideeën hebben daadwerkelijke tot implementaties en grote gevolgen voor de servicelogistiek activiteiten bij de betrokken bedrijven geleid. Deze workshop gaat over die succesverhalen. Meerdere presentaties worden gegeven over de belangrijkste ideeën achter deze innovaties en de gerealiseerde impact. 

Namens CQM zal Bram een presentatie verzorgen met als titel: An Application of Deep Learning in Rail Maintenance. Hij zal tijdens de presentatie vertellen over een project waar we defectdetectie hebben geautomatiseerd en door toepassing van deep learning technieken een tijdrovend proces van visuele inspectie vijf keer zo efficiënt hebben kunnen maken. Een voorbeeldcase om het potentieel van deep learning duidelijk te maken bij het herkennen van complexe patronen in monitoringgegevens. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deep learning in de logistiek?
Of bent servicelogistiek manager en bent u benieuwd naar wat data science voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan even contact op met Bram, hij weet er alles van.

 
Interessant om te lezen:

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM? 
Dan kunt u zich hier aanmelden. 

 
 
Dr.ir. Bram Kranenburg

Dr.ir. Bram Kranenburg

Senior Consultant