Deep Learning

Deep Learning is een onderdeel van Machine Learning. Het gaat om de inzet van kunstmatige neurale netwerken om slimme algoritmes te trainen in het ontdekken van patronen, en op deze manier waardevolle informatie te vinden in grote hoeveelheden (vaak ongestructureerde) gegevens. Recente toepassingen van Deep Learning in onderzoeksgebieden als beeldherkenning, spraakherkenning, vertaling, tekst analyse en zelfs het complexe bordspel Go, hebben aangetoond vergelijkbaar of zelfs beter te presteren dan het menselijk brein.


Waarom Deep Learning toepassen in uw organisatie?

Automatisering is van essentieel belang voor een rendabele bedrijfsvoering. Het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen maakt uw organisatie efficiënter om te groeien en robuuster tegen veranderingen.  In alle afdelingen, van marketing tot productie en transport, zijn geautomatiseerde processen onmisbaar geworden. Het toepassen van Deep Learning komt feitelijk neer op het automatiseren en optimaliseren van processen die tot voor kort enkel door mensen succesvol konden worden uitgevoerd. Denk hier bijvoorbeeld aan allerlei vormen van (visuele) inspecties of analyse van (tekstuele) klantreviews. CQM denkt graag met u mee over het creëren van meerwaarde binnen uw organisatie.


Deep Learning projecten uitvoeren samen met CQM?

CQM heeft meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van meerwaarde met behulp van het toepassen van complexe wiskunde bij een grote verscheidenheid aan klanten. Bij het benutten van Deep Learning is niet alleen complexe wiskunde van belang, maar juist ook domeinspecifieke kennis vanuit uw eigen organisatie. CQM heeft de juiste hardware, software, kennis en enthousiasme in huis om samen met uw organisatie het gebruik van Deep Learning tot een zakelijk succes te maken!

Neem voor een vrijblijvend gesprek met onze experts contact op met Matthijs.

 

Benieuwd naar een succesvol voorbeeld van de toepassing van Deep Learning in de praktijk?

Lees hoe we met Machine Learning en automatische beeldherkenning de inspectie van treinrails vijf keer efficienter maakten voor VolkerRail/Inspectation.

 

Matthijs Tijink MSc

Matthijs Tijink MSc

Consultant