Nieuw bij CQM: Joni

26/02/2019

Leergierig, proactief, betrokken en positief beschrijven mij goed. Ik word enthousiast van het aanbrengen van structuur in puzzels en vraagstukken door samen te werken met andere mensen. Mijn naam is Joni Driessen en ik ben nu ruim vijf maanden werkzaam bij CQM.

Ik heb een achtergrond in technische bedrijfskunde, met een focus op onderhouds- en spare parts management. Na mijn studie ben ik een promotietraject aan de Technische Universiteit Eindhoven, in samenwerking met ASML en NS, gestart. Hierin heb ik me verdiept in problemen die onderhoud en spare parts verbinden met (her)ontwerpkeuzes van systemen.

Binnen korte tijd heb ik mijn draai heel goed gevonden bij CQM. Ik beleef erg veel plezier aan het feit dat CQM draait om het oplossen van complexe vraagstukken door samenwerking met andere enthousiaste CQM-ers en gedreven klanten. Een van de leukste aspecten aan het projectwerk is om te zien dat klanten meer inzicht krijgen in hun eigen problematiek door onze kwantitatieve aanpak.

In de komende jaren bij CQM wil ik me graag verder ontwikkelen als adviseur en mijn kennis verder verbreden door gevarieerde projecten uit te voeren.

Ook interessant om te lezen:

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn of meld u aan en beheer hier de digitale nieuwsbrief die u van CQM wilt ontvangen.

Dr. ir. Joni Driessen

Dr. ir. Joni Driessen

Consultant