Nieuw bij CQM: Matthijs

Even voorstellen: mijn naam is Matthijs Tijink, enthousiast over wiskunde en technologie. Ik heb Technische Wiskunde gestudeerd en ben gespecialiseerd in Operations Research. In 2017 maakte ik kennis met CQM tijdens de Nacht van Eindhoven, waar ik met W.S.G. Abacus tweede werd. Sinds januari 2018 werk ik er als junior consultant en richt ik me vooral op statistiek en Machine Learning.

Werken bij CQM is super! De projecten zijn gevarieerd en uitdagend, en ik heb het gevoel dat ik veel leer en tegelijkertijd veel toevoeg aan de projecten. Mijn collega's zijn aardig, altijd behulpzaam en uitermate slim; er heerst een prettige werksfeer.

Mijn grootste succes tot nu toe was mijn presentatie over Machine Learning op de AI-dag van het Innovatiecluster Drachten. Dat vond ik misschien nog wel spannender dan mijn deelname aan de Internationale Informatica Olympiade…

De komende jaren wil ik vooral veel blijven leren, zodat ik bij CQM door kan gaan met top-of-the-line projecten.

 

Heeft u een vraag over Statistiek of Machine Learning?

Neem contact op met Matthijs!

 

Ook interessant om te lezen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn of meld u aan en beheer hier de digitale nieuwsbrief die u van CQM wilt ontvangen.

 

Matthijs Tijink MSc

Matthijs Tijink MSc

Junior Consultant