Trainingen CQM gaan online

Thuis aan het werk?
Dan is het nu tijd om te investeren in een training!

De coronacrisis komt met uitdagingen, zo moeten we op dit moment zoveel mogelijk thuis werken. Door snelle aanpassingen biedt CQM haar hooggewaardeerde trainingen op het gebied van wiskundige optimalisatie, procesverbetering en statistiek nu online aan. 
Gelukkig is het dankzij de moderne technologie toch mogelijk om op een interactieve manier onder (bege)leiding van ervaren trainers je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Dus bereid je alvast voor op de groei die straks komen gaat en investeer nu in een (gecertificeerde) training Data science, Applied statistics & machine learning, Design for Six Sigma, Statistics in R&D, Tolerance design, SPC (Statistical Process Control) en nog veel meer...
 

Wat houdt dit in?

Interesse in een van de online trainingen van CQM of wil je een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact op met Bert Schriever of Marnix Zoutenbier, zij helpen je graag verder!
 

Ook interessant:

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Fotocredit: Pixabay

Dr. Bert Schriever

Dr. Bert Schriever

Partner