Wij maken complexe beslissingen eenvoudig

Factbased, kwantitatief, persoonlijk en met ongekende passie.

Onze Werkwijze
Onze Cases

De kracht van CQM

Talloze variabelen. Talloze x'jes. Zijn ze incidenteel of structureel? Wat is hun samenhang, hun invloed, wat is echt van belang en wat niet?

CQM helpt organisaties om complexe processen inzichtelijk te maken. Met kwantitatieve modellen creëren wij de structuur om factbased beslissingen te nemen en processen te analyseren. Zo optimaliseren wij planning en logistiek en verbeteren wij product- en procesinnovatie. Intelligentie, die organisaties structureel op een hoger niveau brengt. CQM analyseert en lost op, met een groot inlevingsvermogen in uw specifieke problematiek.
Zo werken wij. Van x naar u.

Meer Over CQM
Onze Consultants

Voor wie werken wij oa.

Nacht van Eindhoven

De Nacht van Eindhoven (NvE) bestaat sinds 2006 en is een initiatief van CQM. Het is een jaarlijkse wedstrijd tussen universiteiten op het gebied van toegepaste statistiek, operations research en optimalisatie. De strijd vindt in de nachtelijke uren plaats, op het kantoor van CQM. De NvE biedt studenten de kans kennis te maken met de praktijkproblemen van wiskundige consultancy. En het biedt CQM de mogelijkheid in contact te blijven met opleidingsinstituten en nieuw talent.

Ook in 2017 organiseren we weer een Nacht van Eindhoven, lees snel verder...

Een typisch CQM-project...

... waar we trots op zijn!