Bij CQM vanaf dag één op mijn plek

23/09/2020

Dit is de week van het werkgeluk. Omdat gelukkige medewerkers beter presteren, minder vaak ziek zijn en meer betrokken zijn, besteden steeds meer organisaties aandacht aan het creëren van plezier op de werkvloer. Een mooi onderwerp en daarom publiceren we deze week een aantal interviews met CQM’ers over hoe zij geluk op het werk ervaren. Dit is deel 2: het werkgeluk van Junior Consultant Carien.

 

In gesprek met… Carien Leushuis, Junior Consultant bij CQM sinds begin 2019.

 

 

 

 

Hoe past CQM binnen jouw werkgeluk?

“Binnen CQM heerst een gemoedelijke sfeer. Iedereen is nieuwsgierig, leergierig, heeft passie voor het vak en voelt een natuurlijke drive om anderen te helpen. CQM past daarom bij mij, ik voel me vanaf dag één op mijn plek. Iedere dag werken we aan mooie en zinvolle projecten en creëren we oplossingen en waarde voor onze klanten. Daarnaast zorgt de dynamiek van de consultancy wereld ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. Als CQM leveren we maatwerk, projecten zijn afwisselend en divers, de klant heeft contact met de consultant die tevens de developer is. Deze combinatie van werken met cijfers, een hecht team en het helpen van mensen draagt zeker bij aan mijn werkgeluk.”


Hoe draagt CQM hieraan bij?

“Ondanks dat we allemaal allround consultants zijn, biedt CQM iedereen de mogelijkheid zich op zijn/haar eigen manier te ontwikkelen. Er wordt naar je geluisterd. Je kunt je aansluiten bij het verzorgen van interne trainingen, het bijwonen van lezingen en conferenties en het delen van vakliteratuur. Mocht je nog ideeën hebben die niet op de lijst staan, dan wordt hier met veel enthousiasme naar gekeken. Daarnaast organiseert CQM veel gezellige activiteiten als vrijdagmiddagborrels, CQM-dagen, spellenavonden en er is een Jong CQM-groep. Deze groep is in het leven geroepen voor alle 'nieuwe' medewerkers die korter dan 7 jaar in dienst zijn bij CQM om de organisatie en elkaar te leren kennen. Ook tijdens deze coronatijd worden hier veel creatieve oplossingen voor gevonden, en dat presentje - een lekkere doos bonbons en een tof spel! - afgelopen maand op mijn bureau laat zien dat je gewaardeerd wordt.”

 

Lees ook verhalen van andere CQM'ers in de week van het werkgeluk:

 

Ben je ook op zoek naar werkgeluk? Houd dan onze vacaturepagina in de gaten.
Meer interessant nieuws lezen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Carien Leushuis MSc

Carien Leushuis MSc

Junior Consultant