22/09/2020


Dit is de week van het werkgeluk. Omdat gelukkige medewerkers beter presteren, minder vaak ziek zijn en meer betrokken zijn, besteden steeds meer organisaties aandacht aan het creëren van plezier op de werkvloer. Een mooi onderwerp en daarom publiceren we deze week een aantal interviews met CQM’ers over hoe zij geluk op het werk ervaren. Dit is deel 1: het werkgeluk van Consultant Pleuni.

In gesprek met... Pleuni van Heiningen MSc., Consultant bij CQM sinds 2015. 

 

Pleuni, vertel eens, wat is volgens jou werkgeluk?

“Ik vind het erg belangrijk dat ik mezelf kan zijn op kantoor. Dat ik me niet anders hoef voor te doen dan dat ik ben. Daarnaast vind ik het fijn als ik ergens aan bij kan dragen, dat ik van waarde ben, zowel binnen CQM als richting de klant. Dat maakt mij gelukkig.”

 

Hoe draagt CQM hieraan bij?

“Bij CQM heerst er een gevoel van ‘samen’. Ik ben graag met mensen en werken in teams, zowel met collega’s als klanten, draagt zeker bij aan mijn werkgeluk. Daarnaast faciliteert CQM een goede balans tussen werken bij de klant en werken op CQM. We zijn consultants, maar niet gedetacheerd. In coronatijd is werken bij de klant vaak niet mogelijk, maar ook nu wordt een goede balans tussen thuiswerken en naar kantoor komen mogelijk gemaakt. Zo blijft het gevoel van ‘samen’.”


Kun je iets zeggen over de cultuur van CQM en werkgeluk?

“Ik ben erg blij dat ik niet in pak naar kantoor hoef en dat ik geen leaseauto heb. CQM biedt leenauto’s- en fietsen aan of geeft me de mogelijkheid klanten te bezoeken met het openbaar vervoer. Dat zegt iets over onze cultuur. ‘Geen opsmuk zonder inhoud, heerst hier’. CQM denkt over dit soort zaken na en daardoor werk ik prettig. Dat sluit weer aan bij dat ik me niet anders hoef voor te doen dan dat ik ben. Die filosofie past bij me.”

 

Lees ook verhalen van andere CQM'ers in de week van het werkgeluk:



Ben je ook op zoek naar werkgeluk? Houd dan onze vacaturepagina in de gaten.
Meer interessant nieuws lezen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

Pleuni van Heiningen
Pleuni van Heiningen helpt je graag verder Neem contact op