Maintenance Benelux: "Slim onderdelen inkopen met rekenmodel"

22/02/2018

Promotieonderzoek voegt factor ‘beschikbaarheid’ toe

"Conditiegestuurd onderhoud in de procesindustrie is complex. In haar promotieonderzoek voegt Minou Olde Keizer aan het plannen van onderhoud een onmisbare factor aan toe: beschikbaarheid van middelen, mensen en reserve-onderdelen." 

Een interview door tijdschrift Maintenance Benelux met CQM-consultant Minou over haar prijswinnende proefschrift over conditiegestuurd onderhoud bij complexe installaties in de procesindustrie.

Maintenance Benelux is het online magazine voor onderhoud in de Benelux. Het verschijnt zes keer per jaar in print als katern  in Solids en Fluids, met een bereik van 8000 exemplaren (print en digitaal). Aan bod komen: onderhoudsmethodieken en -methoden, veiligheid, regelgeving, reparatie, modificatie, reiniging en organisatie.

"Aangenaam verrast. Zo reageerde Minou Olde Keizer toen ze voor haar net afgeronde proefschrift de World Class Maintenance Award 2017 uitgereikt kreeg. “De competitie was spannend. Er deden veel andere PhD’s mee. Voor mij was deelname interessant, omdat het juist voor bedrijven en de dagelijkse onderhoudspraktijk bedoeld is.” De jury concludeerde dat Olde Keizers promotieonderzoek juist in dat opzicht van grote waarde is."

Het volledige artikel lees je hier

 

Lees de verschillende blogs van Minou over Predictive Maintenance:

Lees hier alles over Minou of neem direct contact met haar op.

 

Dr. Minou Voortman

Dr. Minou Voortman

Consultant