Minou wint World Class Maintenance Award!

Jaaaa, Minou heeft de WCM award gewonnen!

Twee weken geleden maakten we al bekend dat het proefschrift van CQM-consultant Minou Olde Keizer was genomineerd voor de PhD Award die op 31 oktober tijdens het WCM Jaarevent 2017 uitgereikt zou worden. 

 

PhD Award

Minou's promotieonderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen richtte zich op conditiegestuurd onderhoud bij complexe installaties in de procesindustrie.  Bij de bekendmaking van de nominatie kreeg Minou het verzoek een filmpje van maximaal 1 minuut te maken over haar scriptie. Hieronder kun je het filmpje zien, waarin Minou dus zelf in zeer heldere taal uitlegt waar haar proefschrift nu eigenlijk over gaat.
 

 

WCM Jaarevent 2017

Het World Class Maintenance (WCM) Jaarevent had dit jaar het thema ‘The Amazing World of Maintenance’. Het programma bestond uit verschillende interessante sprekers, waaronder:
  • Margot Peters (NS) over onderhoud op lagers en het detecteren van luchtlekkages (middels decision trees en machine learning),
  • Robert Lemmens (Marel) over conditiegestuurd onderhoud bij hun machines voor de verwerking van levensmiddelen,
  • Chris Sleijpen (Sitech) over doelgerichte stappen tot slim onderhoud dankzij interviews met monteurs,
  • Bart Hoefakker (Gemini) over hoe bestaande technieken worden toegepast op onderhoud bij windmolens.
De dag werd geleid door mentalist Jan Reinder. Minou was één van de 'slachtoffers' die het podium op moest, wat hilarische taferelen opleverde... Dat zijn overigens háár woorden! 
 

Smart Maintenance

Het proefschrift van CQM-consultant Minou is met deze WCM Award bekroond als beste maintenance scriptie van 2017. Er was overigens nog een winnaar. Ook het proefschrift van Fatjon Seraj, gepromoveerd aan de Universiteit Twente, viel in de prijzen.
 

Dat Minou absolute expert is op het gebied van predictive maintenance wisten wij natuurlijk al. (Lees bijvoorbeeld eens haar blogs.) En nu weet heel Nederland het!
*Gefeliciteerd Minou!* 
 

Predictive Maintenance

Lees de verschillende blogs van Minou over Predictive Maintenance:

Lees hier alles over Minou of neem direct contact met haar op.
 
 
Dr.ir. Jan van Doremalen

Dr.ir. Jan van Doremalen

Partner