Open inschrijving: online training ‘Introductie in Data Science’

02/04/2020

Start dinsdag 14 april - Meld je nu aan!

Het is je vast niet ontgaan, CQM geeft op dit moment in-company maatwerktrainingen online. En we hebben nóg iets nieuws: het is nu voor íedereen mogelijk in te schrijven voor de training ‘Introductie in Data Science’. De eerste training met open inschrijving (voor iedereen die in Data Science geinteresseerd is en hier in zijn/haar werkomgeving mee te maken heeft) start al op dinsdag 14 april. Ben jij erbij?

 
Trainingsdata

De open training ‘Introductie in Data Science’ verdelen we over vier dagdelen, namelijk:

 • dinsdag 14 april,
 • woensdag 15 april,
 • dinsdag 21 april en
 • woensdag 22 april.

We beginnen om 13.00 uur en rond 17.00 uur sluiten we af. Er is plek voor minimaal 7 en maximaal 12 deelnemers en de eerste aanmeldingen stromen al binnen! #vindenweheelleuk

 
Hoe werkt de online training?

Grijp nu je kans en blijf jezelf ontwikkelen in deze periode van thuiswerken! Wanneer je je aanmeldt, krijg je je cursusmateriaal toegestuurd en op de trainingsdagen komen we interactief en online bij elkaar via Microsoft Teams of Skype for Business. Onze trainer Marnix Zoutenbier staat vol enthousiasme voor je klaar in onze inspirerende en leerzame trainingsruimte. Je hoeft niets voor te bereiden, we vragen je alleen om met een goed humeur en actieve houding achter je laptop plaats te nemen. 
 

Wat leer je?

We garanderen je veel leerplezier en veel nieuwe kennis die je gaat opdoen op het gebied van Data Science. Deze training is voor eenieder die in Data Science is geïnteresseerd en die in zijn of haar werkomgeving met dit topic te maken krijgt.

In de training:

 • Gaan we aan de slag met concrete Data Science voorbeelden uit de praktijk;
 • Bespreken we twee toepassingen waar CQM de Nederlandse Data Science prijs voor heeft ontvangen;
 • Krijg je een realistisch beeld van de toegevoegde waarde van Data Science voor de eigen organisatie;
 • Leer je Data Science-projecten te herkennen en de vertaling te maken van bedrijfsdoelstellingen naar concrete Data Science-projecten;
 • Maak je een concreet stappenplan om Data Science-projecten uit te voeren;
 • Spelen we enkele games om je Data Science intuïtie te ontwikkelen;
 • Leer je de dertien ingrediënten van een goed voorspelmodel (we bespreken dit onderwerp (ook) in de context van de Corona-gerelateerde voorspellingen die je nu voorbij ziet komen op LinkedIn).

Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat je in jezelf én je organisatie investeert en al deze kennis tot je neemt voor slechts € 999,- (excl. BTW)! Dus wacht niet langer, meld je aan en volg vanaf 14 april vanuit je eigen vertrouwde omgeving online deze training! Zien we je dan?!
 
Meld je aan via onze Office Manager Francoise Vaessen of neem telefonisch contact op via 040 750 23 23. We zien je graag dinsdag 14 april!

 

Meer informatie over in-company maatwerktrainingen

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Fotocredit: Pixabay

Drs. Marnix Zoutenbier MTD CIRM

Drs. Marnix Zoutenbier MTD CIRM

Principal Consultant