15/05/2018


Data: slim gebruik maken van data, betere beslissingen nemen op basis van data. Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Met meer dan veertig jaar data science ervaring geven wij u graag meer inzicht in dit onderwerp.

Na een succesvolle ronde tafelbijeenkomst in september 2017 rondom Data Science, blijkt er behoefte aan opvolging bij de deelnemers van toen. Daarnaast wil CQM meer klanten de mogelijkheid bieden om in een community ervaringen uit te wisselen over hoe je data science en advanced analytics van de grond krijgt en gebruikt in je eigen organisatie.

Daarom organiseert CQM binnenkort wederom een Ronde Tafel Data Science. Ook deze keer willen we mensen uit verschillende organisaties bij elkaar brengen om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

 

Programma

De Ronde Tafel vindt plaats op dinsdag 29 mei om 14.45 uur in Eindhoven.

De bijeenkomst start met een inspirerende presentatie van Pieter Klep – Deputy Director Operations bij Den Hartogh Logistics, een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener voor tanktransport van chemicaliën, gevolgd door een plenaire discussie. 

Na een korte pauze volgen twee workshoprondes. We splitsen op in groepen om in een kleinere setting met elkaar in gesprek te gaan over data science in de praktijk. In elke groep wordt een korte presentatie over een interessante praktijkcase gebruikt als conversation starter.

We sluiten de ronde tafelbijeenkomst om een uur of zes af met een plenaire terugkoppeling en een goed verzorgde borrel.

 

Heb je interesse om bij deze of een volgende Ronde Tafel van CQM aanwezig te zijn, neem dan even contact op met Bram.
Of ga naar Inschrijven om voortaan altijd op de hoogte te blijven van het laatste (evenementen)nieuws.

 

Tip:

Bekijk het filmpje Data science introduceren - denk groot, begin klein en groei snel! met de inleiding van CQM-consultant Marnix Zoutenbier tijdens de vorige Ronde Tafel. 

Bram Kranenburg
Bram Kranenburg helpt je graag verder Neem contact op