CQM op Service Logistics Summit 2018

Vandaag vindt de Service Logistics Summit 2018 plaats, een jaarlijks event georganiseerd door het SLF met een gevarieerd programma waar bedrijven uit verschillende sectoren en met verschillende omvang een rol spelen. De dag start met een bedrijfsbezoek aan één van vier bedrijven: Gazelle, Voskamp, Van Raam of Bronkhorst Hi-Tech. Daarna verzamelt iedereen zich in Deventer voor de rest van het programma. ’s Middags verzorgt CQM samen met de TU/e een inspiratiesessie: “Future Service Logistics: You Better Start Now!”. En de dag eindigt met aandacht voor jong talent; de prijsuitreiking van de SLF afstudeerprijs, waarvoor onze afstudeerder Collin Drent is genomineerd.

 

Future Service Logistics

CQM-consultant Minou Olde Keizer verzorgt samen met prof. Geert-Jan van Houtum van de TU/e en PhD Collin Drent (die bij CQM afstudeerde) een inhoudelijke sessie met de titel: “Future Service Logistics: You Better Start Now!” Minou zal hierin een toekomstperspectief schetsen over de aansturing van service logistiek in de toekomst, waarbij Service Control Towers een centrale rol spelen. Ook zal ze meer vertellen over het onderzoek dat CQM in opdracht van Connekt/Topsector Logistiek uitvoert. Collin vult aan met feiten uit zijn afstudeeronderzoek en Geert-Jan van Houtum poneert tot slot twee interessante stellingen die hopelijk een levendige discussie als gevolg hebben.

 

Nominatie SLF Afstudeerprijs

Collin Drent is met zijn afstudeeronderzoek dat hij bij CQM uitvoerde genomineerd voor de SLF Afstudeerprijs voor beste Masterscriptie van 2018. Minou schreef eerder een blog over dit onderwerp: Hoe stuur ik mijn servicemonteurs aan vanuit een servicelogistiek-netwerkperspectief? Collin is één van twee finalisten en zal tijdens de SLF Summit een pitch van 5 minuten geven over zijn onderzoek. **Zet ‘m op Collin!**

Met een feestelijke uitreiking van de afstudeerprijs zit het inhoudelijke gedeelte van de dag erop en zal het event op een ontspannen wijze worden afgesloten met een borrel en een diner.

 

Wilt u meer weten over Service Logistiek?

Neem contact op met Minou, zij weet er echt alles van!

 

Ook interessant om te lezen:

 

 

Dr. Minou Olde Keizer

Dr. Minou Olde Keizer

Consultant