Introduction to Data Science bij Venturn

13/12/2018

CQM verzorgt volgend jaar wederom een training Introduction to Data Science bij Venturn. Venturn is een maritiem adviesbureau dat zich richt op het adviseren van klanten uit de maritieme en logistieke sector over de ontwikkeling en prestaties van mensen. Data speelt in deze sectoren een belangrijke rol. (Lees ook: De kracht van Data Science voor de maritieme bedrijfstak.) Daarom heeft Venturn, speciaal voor professionals werkzaam in de maritieme logistieke sector, een Data Science Programme ontwikkeld.

Door in-house medewerkers met kennis en ervaring van de sector en uw eigen organisatie op te leiden tot data consultants, kunt u Data Science structureel en op hoog niveau in uw organisatie opnemen en als pluspunt inzetten. Deelnemers worden dan ook aangemoedigd eigen data mee te nemen naar de sessies zodat ze de data science technieken meteen kunnen toepassen op hun dagelijkse werkzaamheden.

Het programma 'Bringing Data to Life for the Maritime & Logistics Industry' gaat 28 januari 2019 van start.
Geïnteresseerden kunnen zich tot 21 december aanmelden via datascience@venturn.nl.

Klik hier voor de folder (pdf).

Mocht u meer informatie wensen over deze of andere Data Science trainingen van CQM, neem dan even contact op met Marnix.


Ook interessant om te lezen:

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg ons op LinkedIn of meld u aan en beheer hier de mailing die u van CQM wilt ontvangen.

Drs. Marnix Zoutenbier

Drs. Marnix Zoutenbier

Principal Consultant