16 april: Ronde Tafel Data Science

Tegenwoordig is iedereen bezig met data en data science. Hoe maak je nu slim gebruik van data en hoe kun je deze inzetten om betere beslissingen te nemen. CQM heeft al veertig jaar data science ervaring en geeft haar klanten graag meer inzicht in dit onderwerp.

Na twee succesvolle Data Science bijeenkomsten in september 2017 en in mei 2018, organiseert CQM ook dit jaar een ronde tafel. Op dinsdagmiddag 16 april 2019 brengen we professionals uit verschillende organisaties bij elkaar om op het gebied van Data Science van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

 

Programma

  • De bijeenkomst start met een inspirerende presentatie van Arjan de Vos – Manager process improvement voor de Albert Heijn distributiecentra - over verwaarden van data in de logistiek.
  • Na een korte pauze volgen twee workshoprondes. We splitsen op in groepen om in een kleinere setting met elkaar in gesprek te gaan over data science in de praktijk. In elke groep wordt een korte presentatie over een interessante praktijkcase gebruikt om de discussie op gang te helpen.
  • We sluiten de ronde tafelbijeenkomst af met een plenaire terugkoppeling en een goed verzorgde borrel.


Heb je interesse om bij deze of een volgende Ronde Tafel van CQM aanwezig te zijn, neem dan even contact op met Bram.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en interessante evenementen?

Volg ons op LinkedIn of meld u aan voor (één van) onze mailings!

 

Ook interessant:

 

Dr.ir. Bram Kranenburg

Dr.ir. Bram Kranenburg

Senior Consultant