Voor marketing intelligence worden externe gegevens over een markt verzameld en geanalyseerd, zodat een bedrijf een weloverwogen en gegronde investeringsbeslissing kan nemen. CQM helpt u daarbij. Wij brengen voor u actionable insights in kaart uit social media of forum posts, internetreviews of historische gegevens van digitale kanalen.

 

Klantinzicht en marketing Intelligence

Internetreviews en berichten op social media en forums blijken de afgelopen jaren waardevol inzicht te bieden in mond-tot-mondreclame. Met name inzicht in het gedrag en de mening van de consument. Internetreviews beantwoorden doorgaans algemene en productgerichte vragen. Berichten op social media zijn vaak meer vraag- en probleemgericht. 

Via marketing intelligence kunnen wij vragen beantwoorden die uw organisatie mogelijk heeft over de markt die zij wil betreden of waarop zij zich al beweegt. Daarbij stellen wij vast waarover mensen het hebben met betrekking tot uw product, zodat u snel belangrijke, aankomende onderwerpen in de markt kunt ontdekken.  

 

Kwantitatief marktonderzoek

Onze consultants bekijken graag samen met u hoe wij u met kwantitatieve methoden kunnen helpen uw marketingvraagstukken te beantwoorden. Mogelijk bent u geïnteresseerd in big data analyses, zodat u uw marketingbudgetten optimaal kunt inzetten. Wellicht wilt u meer weten over analyses van internetreviews van eigen producten en die van concurrenten. Misschien kunnen wij u meer vertellen over het verband tussen wat consumenten schrijven en het cijfer dat ze u geven. Of zullen we het eens hebben over de kansen die u creëert, wanneer wij de klantbehoefte kwantitatief voor u in beeld brengen? Aarzel niet en neem contact op met CQM.

 

Ook interessant

Peter Stehouwer
Peter Stehouwer helpt je graag verder Neem contact op