Al vele jaren optimaliseert CQM de supply chains van nationaal en internationaal opererende bedrijven. We kunnen de supply chain voor een geheel nieuwe situatie ontwerpen, maar modelleren, analyseren en optimaliseren ook bestaande situaties.

 

Slim een nieuwe situatie inrichten of bestaande supply chains effectiever maken

Dat doen we op basis van kwantitatieve modellen en in teamwork met jou en jouw specialisten. Samen bepalen we de variabelen die we in de afwegingen mee moeten worden genomen. We verzamelen en analyseren gegevens over jouw producten, het productieproces, magazijnen, transport, marktvraag en markteisen. Ook nemen we toekomstige ontwikkelingen mee zoals nieuwe producten, veranderende marktvraag en kostenontwikkelingen. We verwerken alle gegevens in rekenmodellen. Laten er verschillende scenario’s op los of bepalen met of zonder restricties het optimale netwerk.

 

Tijd en geld besparen door een duidelijke optimalisatiebasis 

Strategisch netwerk design levert al snel grote financiële en organisatorische voordelen op, maar het proces is vaak tijdrovend en duur. Wij hebben daarom een aantal bouwstenen ontwikkeld die snel en flexibel aan elkaar kunnen worden gekoppeld om voor een op jouw specifieke situatie toegesneden model te maken. Deze aanpak bespaart niet alleen tijd en geld, maar garandeert ook de voor jouw supply chain beste ontwerpvoorstellen. Met de flexibele bouwstenen van CQM én onze begeleiding tijdens het hele proces krijg je maatwerkadvies op een laagdrempelige manier.


Jouw supply chain effectiever maken?

Wil je meer weten over hoe je jouw bestaande supply chain effectiever kunt maken of een nieuwe situatie slim kunt inrichten? Neem dan contact op met Monique van den Broek. Voor meer details over onze aanpak, lees onze supply chain management-leaflet

 

Klik op de afbeelding om de Nederlandstalige of Engelstalige leaflet te openen in pdf.

Nederlands          Engels

Monique van den Broek
Monique van den Broek helpt je graag verder Neem contact op