Er valt ontzettend veel te winnen voor bedrijven waar transportlogistiek een kernactiviteit is. Een optimale planning van materieel verhoogt vaak op een substantiële manier marges en verlaagt kosten. Het investeren in optimale transportplanning betaalt zich dan ook al snel terug. Wil jij jouw logistieke prestatie naar een structureel hoger niveau brengen? Dan is onze oplossing in transportplanning iets voor jou! Het doel? Een maatwerkoplossing creë​ren binnen een korte doorlooptijd en met de beste Return on Investment. 


De meest efficiënte planning

Tijdens onze transportplanning-optimalisatie maken we gebruik van alle benodigde exacte reistijden en afstanden. Dit doen we door middel van onze eigen routeplanningservice. Hierdoor hoeven we jouw transportplanningsprobleem niet 'op te knippen' en kunnen we de efficiëntste planning garanderen. Onze experts zorgen er in samenwerking met jou voor dat de planning aan alle eisen, wensen en speciale randvoorwaarden voldoet. Daarnaast realiseren we de implementatie en uitrol van de oplossing. Uitkomst: jouw transportlogistiek presteert optimaal!


Blijven verbeteren met Machine Learning

Tijdens de optimalisatie houden we rekening met veel variabelen. Verkeersdrukte, laad- en lostijden, onvoorziene orders, etc. De wereld staat niet stil. We gebruiken onder andere Machine Learning om de planning te leren rekening te houden met veranderde omstandigheden. Bijvoorbeeld door laad- en lostijden bij klanten goed in te schatten en data over gerealiseerde activiteiten te verzamelen. Die kun je vervolgens gebruiken voor het verbeteren van de volgende planning. Blijven leren, zodat er elke dag een beter plan ontstaat. Om steeds het optimale plan voor jouw transportlogistiek in te zetten.

Transportplanning

Waarom transportplanning met CQM?

 • Omdat jouw bedrijf bijzonder is, ontwikkelt CQM maatwerk-planningsoplossingen die voor jouw unieke situatie zorgen voor een verhoging van de marge.
 • Wij kijken verder dan de operationele planning. Onze ervaring leert dat aandacht voor tactische en commerciële planning tot substantiële verbeteringen leidt.
 • Alle beschikbare data wordt geanalyseerd om jouw planning te optimaliseren.
 • CQM heeft een duidelijke visie en dat is voor jou de optimale meerwaarde bereiken. Dit doen we door klein te beginnen en samen met jou de functionaliteit stap voor stap uit te breiden.
 • De maatwerkoplossingen kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande systemen en kunnen direct worden gebruikt door jouw medewerkers.


Voorbeelden transportplanning met CQM

 • Transvision: verbetering mobiliteit ouderen & mindervaliden
 • DHL: om wereldleider te blijven is optimale transportplanning noodzakelijk
 • Den Hartogh: geautomatiseerde intermodale ritplanning
 • Heisterkamp: een overkoepelend plansysteem verbetert de kwaliteit
 • EVO-it: logistieke software voor het eigen vervoer
 • Logistiek.nl: hoe LDV’ers kunnen profiteren van oplossing handelsreizigersprobleem
 • ProRail: efficiënt spoorbeheer plannen en defecten detecteren


Jouw transportplanning efficiënter maken?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Hulsen, hij luistert graag naar jouw vraagstuk! Check ook onze routeplanningsservice. 

 

Transportplanning subgebieden

Peter Hulsen
Peter Hulsen helpt je graag verder Neem contact op