Er valt ontzettend veel te winnen voor bedrijven waar transportlogistiek een kernactiviteit is. Een optimale planning van materieel verhoogt marges en verlaagt kosten, vaak op een substantiële manier. Het investeren in optimale transportplanning betaalt zich dan ook al snel terug!

 

CQM, dé standaard in maatwerk transportplanning

CQM heeft een duidelijke visie en aanpak als het gaat om complexe transportplanningsvraagstukken. Wij ondersteunen bedrijven met analyses en kwantitatieve modellen. Daarnaast bouwen en implementeren we maatwerk planningssoftware. Hiermee optimaliseren wij jouw (intermodale) transportplanning, zodat materieel beter wordt benut en jouw bedrijf winstgevender kan worden. Door het kwantificeren van transport- en marktgegevens helpen wij je ook om beleidsbeslissingen voor de toekomst te nemen. Kortom: CQM brengt de logistieke prestatie van jouw organisatie op een structureel hoger niveau.

 

Transportplanning

 

Advanced Planning & Scheduling (APS) software  

De kracht van CQM is onze (r)evolutionaire ontwikkelaanpak. Wij leveren geen standaard pakketten, maar maken APS-software op maat. Door de functionaliteit stap-voor-stap uit te breiden kunnen we bijvoorbeeld flexibel omgaan met veranderde wensen en eisen. Door onze jarenlange ervaring weten we dat wensen en eisen tijdens het ontwikkelproces kunnen veranderen. Bovendien zijn de voortgangscontroles en vroege betrokkenheid van eindgebruikers belangrijke voordelen. Met een terugkoppellus verkrijgen we iteratief voortschrijdend inzicht, zodat je precies krijgt wat jij nodig hebt.

 

Waarom transportplanning met CQM?

  • Ruime ervaring op het gebied van transportplanning bij klanten als DHL, TNT Post, Den Hartogh, H&S, Heisterkamp, Hoyer, DSV, EVO-it en ProRail.
  • Omdat jouw bedrijf bijzonder is, ontwikkelt CQM maatwerk planningsoplossingen die voor jouw unieke situatie zorgen voor een verhoging van de marge.
  • Wij kijken verder dan de operationele planning. Onze ervaring leert dat aandacht voor tactische en commerciële planning tot substantiële verbeteringen leidt.
  • Alle beschikbare data wordt geanalyseerd om jouw planning te optimaliseren.
  • CQM heeft een duidelijke visie en dat is voor jou de optimale meerwaarde bereiken. Dit doen we door klein te beginnen en samen met jou de functionaliteit stap voor stap uit te breiden.
  • De maatwerkoplossingen kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande systemen en kunnen direct worden gebruikt door jouw medewerkers.


Meer informatie?

Kijk ook eens naar onze leaflet over transportplanning of onze routeplanningservice. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Hulsen, hij luistert vol enthousiasme naar jouw vraagstuk!

 

Transportplanning subgebieden

Peter Hulsen
Peter Hulsen helpt je graag verder Neem contact op