Deep Learning is een onderdeel van Machine Learning. Het gaat om de inzet van kunstmatige neurale netwerken om slimme algoritmes te trainen in het ontdekken van patronen, en op deze manier waardevolle informatie te vinden in grote hoeveelheden (vaak ongestructureerde) gegevens. Recente toepassingen van Deep Learning in onderzoeksgebieden als beeldherkenning, spraakherkenning, vertaling, tekst analyse en zelfs het complexe bordspel Go, hebben aangetoond vergelijkbaar of zelfs beter te presteren dan het menselijk brein.


Waarom Deep Learning toepassen in jouw organisatie?

Automatisering is van essentieel belang voor een rendabele bedrijfsvoering. Het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen maakt jouw organisatie efficiënter om te groeien en robuuster tegen veranderingen. In alle afdelingen, van marketing tot productie en transport, zijn geautomatiseerde processen onmisbaar geworden. Het toepassen van Deep Learning komt feitelijk neer op het automatiseren en optimaliseren van processen die tot voor kort enkel door mensen succesvol konden worden uitgevoerd. Denk hier bijvoorbeeld aan allerlei vormen van (visuele) inspecties of analyse van (tekstuele) klantreviews. CQM denkt graag met jou mee over het creëren van meerwaarde binnen jouw organisatie.
 

Succesvol voorbeeld van Deep Learning in de praktijk?

Lees hoe we met Machine Learning en automatische beeldherkenning de inspectie van treinrails vijf keer efficienter maakten voor VolkerRail/Inspectation. Zelf een project succesvol maken? CQM heeft de juiste hardware, software, kennis en enthousiasme in huis om samen met jouw organisatie het gebruik van Deep Learning tot een zakelijk succes te maken! Neem voor een vrijblijvend gesprek met onze experts contact op met Matthijs.

 

Matthijs Tijink
Matthijs Tijink helpt je graag verder Neem contact op