21/10/2021


Together we can make a difference! Als vervolg op het eerdere initiatief onder de noemer ‘Data & Purpose’ hebben zeven organisaties nu de krachten gebundeld in een stichting die met data-analyse en AI non-profit organisaties gaat helpen hun doelen te bereiken. CQM is trots en blij op deze manier een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.

V.l.n.r. Jan van Doremalen, Jeroen de Haas, Mark Hoevenaars: bestuur Bits of Help.

Bits of Help

Stichting Bits of Help lanceert een non-profit platform voor digitale diensten op gebied van data-analyse en kunstmatige intelligentie voor niet-gouvernementele organisaties (NGO’s). 

De zeven organisaties CQM, ICT Nederland, Fruitpunch, Greenhouse, Pipple, Sioux Technologies en Soltegro hebben hun krachten gebundeld op gebied van data-analyse en kunstmatige intelligentie. Bits of Help is een samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs en non-profit organisaties.  


Maatschappelijke doelstellingen

Jeroen de Haas, voorzitter van Stichting Bits of Help en directeur van Pipple: “De aangesloten organisaties voelen een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen. Ons talent werkt dagelijks aan digitale transformaties en oplossingen om zo commerciële waarde voor onze klanten te creëren. Deze ervaring en expertise stellen wij vanaf nu beschikbaar aan Nederlandse NGO’s om hen te helpen hun doelen te realiseren.” 

Bits of Help ondersteunt organisaties bij het realiseren van concrete oplossingen zodat - vaak al aanwezige, informatie - efficiënter wordt ingezet bij het realiseren van hun doelen. 


Wil je meer weten over Stichting Bits of Help of kun je als NGO hulp gebruiken op het gebied van Data Science? Neem contact op met Jan, dan kijken we wat de Stichting voor je kan betekenen! Wil je daarnaast op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CQM, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief 

Jan van Doremalen
Jan van Doremalen helpt je graag verder Neem contact op