Software speelt een belangrijke rol in veel van onze projecten. We gebruiken het zelf voor onze analyses en om onze modellen door te rekenen, of het is een vereist resultaat van een project. Over het algemeen is de door ons ontwikkelde software maatwerk en klantspecifiek. Maar omdat meerdere organisaties met hetzelfde probleem kampen hebben we een aantal van deze software-oplossingen omgezet in standaard producten.


Software-oplossingen op een rijtje

  • CQM_EfP is een Excel add-in voor eenvoudige statistische analyse binnen Excel. De kracht is eenvoud in gebruik en interpretatie. Zeer geschikt voor Six Sigma en Design for Six Sigma.
  • Tolerance Designer is een tool voor eenvoudige tolerantie-analyses. Het maakt het snel doorrekenen van tolerantieketens mogelijk en is onmisbaar binnen Design for Six Sigma.
  • COMPACT is een algemeen inzetbare tool voor ontwerpoptimalisatie. Het omvat de hele ontwerpcyclus en kan in combinatie met elke simulatietool worden gebruikt.


Meer weten over software?

Wil je meer weten over statistische software waarmee analyses en/of simulaties kunnen worden uitgevoerd? Neem dan contact op met Bert Schriever. 

 

Bert Schriever
Bert Schriever helpt je graag verder Neem contact op