Supply Chain Optimalisatie met behulp van ICRON

CQM ontwikkelt planning- en beslissingsondersteunende software-applicaties op maat. Vaak wordt hiervoor ICRON software gebruikt. ICRON is de toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor geoptimaliseerde besluitvorming en supply chain-optimalisatie. De kennis, ervaring en bewezen technologie van ICRON optimaliseren de supply chain-prestaties van onze klanten en stellen hen in staat om hun bedrijfsdoelstellingen te overtreffen.

 

Toepassingen in de supply chain

Het geoptimaliseerde platform voor beslissingsoptimalisatie van ICRON geeft bedrijven de mogelijkheid om hun end-to-end-activiteiten te visualiseren, te synchroniseren en te optimaliseren, waardoor productiviteit en winstgevendheid toenemen. De maatwerk oplossingen die ICRON en CQM samen ontwikkelen zijn meestal gericht op het realtime kunnen nemen van geoptimaliseerde beslissingen om op deze manier de operationele efficiëntie, leveringsprestaties en bottom-line resultaten te verbeteren.

 

ICRON partnership

ICRON timmert inmiddels bijna 30 jaar aan de weg. Het laatste decennium is CQM strategisch partner van ICRON. Onze intelligentie en adviesvaardigheden combineren perfect met de softwareskills van het ICRON-team van academici en professionals uit de industrie. Sámen bieden we kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers. Maatwerkapplicaties om uw belangrijkste processen en beslissingen te ondersteunen!

 

Referenties 

  • ASML
  • Royal Smit Transformatoren 
  • Newport Tank Containers
  • Celler Land Landgeflügel

 

 

Ook interessant om te lezen:

De toekomst van supply chain analytics - volgens Jan van Doremalen (n.a.v. een dubbelinterview met ICRON Technologies over het verleden, heden en de toekomst van supply chain optimalisatie).

 

Dr. ir. Arjen Vestjens

Dr. ir. Arjen Vestjens

Managing Partner