Supply chain design

Supply chain ontwerpen, modelleren, analyseren en optimaliseren

Al vele jaren optimaliseert CQM de supply chains van nationaal en internationaal opererende bedrijven. We kunnen de supply chain voor een geheel nieuwe situatie ontwerpen, maar modelleren, analyseren en optimaliseren ook bestaande situaties.

 

CQM denkt mee: Slimme supply chains voor een nieuwe situatie inrichten of bestaande supply chains effectiever maken

Dat doen we op basis van kwantitatieve modellen en in teamwork met u en uw specialisten. Samen bepalen we de variabelen die we in de afwegingen mee moeten worden genomen. We verzamelen en analyseren gegevens over uw producten, het productieproces, magazijnen, transport, marktvraag en markteisen. Ook nemen we toekomstige ontwikkelingen mee zoals nieuwe producten, veranderende marktvraag en kostenontwikkelingen. We verwerken alle gegevens in rekenmodellen. Laten er verschillende scenario’s op los of bepalen met of zonder restricties het optimale netwerk.

 

Tijd en geld besparen doordat CQM een duidelijke basis heeft van waaruit direct met de optimalisatie van supply chain design gestart kan worden

Strategisch netwerk design levert al snel grote financiële en organisatorische voordelen op, maar het proces is vaak tijdrovend en duur. Wij hebben daarom een aantal bouwstenen ontwikkeld die snel en flexibel aan elkaar kunnen worden gekoppeld om voor een op uw specifieke situatie toegesneden model te maken. Deze aanpak bespaart niet alleen tijd en geld, maar garandeert ook de voor uw supply chain beste ontwerpvoorstellen. Met de flexibele bouwstenen van CQM én onze begeleiding tijdens het hele proces krijgt u maatwerk advies op een laagdrempelige manier. Voor meer details over onze aanpak, lees onze supply chain management-leaflet

Wilt u meer weten over hoe ú uw bestaande supply chain effectiever kunt maken of een nieuwe situatie slim kunt inrichten? Neem dan contact op met Monique van den Broek.

 

Klik op de afbeelding om de Nederlandstalige of Engelstalige leaflet te openen in pdf.

Nederlands          Engels

Ir. Monique van den Broek

Ir. Monique van den Broek

Principal Consultant