26 september: Ronde Tafel Data Science

31/08/2017

Data Science is hot! We zien op dit moment veel bedrijven die ervan overtuigd zijn dat Data Science iets voor hen kan betekenen, maar worstelen met de vraag hoe dat het beste aangepakt kan worden. Data Science succesvol toepassen vraagt meer dan een paar moeilijke sommetjes laten oplossen door Data Scientists. Wij hebben vanuit CQM in de afgelopen 35 jaar veel toepassingen gezien die succesvol en minder succesvol waren. 

Op 26 september organiseren we een Ronde Tafel om ervaringen uit te wisselen op het gebied van Data Science. Twee bedrijven laten zien hoe zij met Data Science omgaan in hun organisatie: Suiker Unie / Aviko, beide onderdeel van CoSun, en AgroEnergy. Uiteraard de successen, maar ook de vragen waar ze tegenaan lopen. Vanuit CQM delen we onze visie vanuit ervaring bij honderden klanten en duizenden Data Science projecten. 

Inspiratie vanuit de praktijk en de gelegenheid om actief in dialoog te gaan met peers en experts, brengen de inzichten die bijdragen aan een succesvolle implementatie van Data Science in jouw bedrijf. Leren van elkaars successen en worstelingen is de kracht van deze Ronde Tafel.
 

Mocht je interesse hebben in deze of een volgende Ronde Tafel over dit onderwerp, neem dan even contact op met Jan van Doremalen of ga naar inschrijven om voortaan altijd op de hoogte te blijven van het laatste (evenementen)nieuws.

Dr. ir. Jan van Doremalen

Dr. ir. Jan van Doremalen

Partner